Maarten Gerrits


Maarten Gerrits

Een pragmatische ontwikkelaar

 

Waarom
Duurzaam veranderen gaat over resultaatverbetering, samenbindende regie en leren veranderen. Het is zijn passie en kracht om medewerkers, met behoud van hun ‘eigenheid’, mee te nemen in deze ontwikkeling. Dit alles valt of staat met vertrouwen. Leiderschap is hierbij een cruciale succesfactor.

 

Resultaat
Door zijn scherpe kijk op mensen en organisaties lukt het hem om in korte tijd een analyse te maken. Hij ziet altijd weer mogelijkheden voor oplossingen of verbetering. Met overtuiging en humor weet hij mensen te boeien en te binden. Oplossingsgericht en met een interactieve, praktische aanpak wordt vernieuwing tot stand gebracht. Open, toegankelijk en betrokken kenmerkt samen-werken.

 

Achtergrond
Maarten Gerrits is organisatieadviseur en trainer/coach met kennis en ervaring op het gebied van zelforganisatie, team- en leiderschapsontwikkeling, kwaliteitszorg en procesoptimalisatie. Na zijn studie medische chemie heeft hij zowel technische als sociale bedrijfskunde gestudeerd. In de verschillende rollen die hij vervulde als adviseur, trainer, team- en managementcoach, projectleider, (interim) manager had hij steeds de focus op het ontwikkelen van zowel de mens als de organisatie. Zijn kennis en ervaring heeft hij de afgelopen 15 jaar ingezet bij profit, non-profit en overheidsorganisaties.

 

 

 

 

 

 

 

Actueel